: روشهای صحیح شستشوی میوه جات و سبزیجات ::
زندگی خوب
افزايش آگاهي براي زندگي شاد و سالم

: روشهای صحیح شستشوی میوه جات و سبزیجات ::.



برای از میان بردن باکتری ها، کثیفی و پس ماندهای شیمیایی، حتماً میوه ها و سبزیجات را قبل از مصرف شستشو دهید.

آیا می دانید سیب زمینی ها، پرتقال ها یا گوجه فرنگی هایی که امروز خریدید، قبلاً کجا بوده اند؟ میوه ها و سبزیجات در زمین هایی که پوشیده از مواد ضدآفت و علف کش ها است، رشد می کنند. گرچه پس ماندهای آفت کش هایی که روی میوه ها و سبزیجات است برای مصرف انسانها در سطح ایمن می باشد اما آیا واقعاً می خواهید این مواد شیمیایی را هم همراه با آنچه می خورید وارد بدنتان کنید؟

وقتی میوه ها و سبزیجات آماده برداشت می شوند، توسط دست های مختلفی چیده شده و بعد به انبارها و بعد از آن به فروشگاه های محلتان منتقل می شوند. احتمال اینکه باکتری هایی مثل لیستریا، سالمونلا و ای .کولی روی میوه ها و سبزیجاتی که خریداری می کنید نشسته باشد بسیار زیاد است. همه این باکتری ها باعث بیماری هایی می شوند که از طریق غذا منتقل می شود و باید حتماً قبل از مصرف از روی موادغذایی شسته شوند.

استفاده از میوه ها و سبزیجات تازه در رژیم غذایی امری حیاتی است اما نه همراه با حشرات، موادشیمیایی و باکتری هایی که همراه با آن است. پس دقت کنید که قبل از مصرف حتماً میوه ها و سبزیجات را به خوبی شستشو دهید.

چطور میوه ها و سبزیجات را بشویید

- با تمیز نگه داشتن آشپزخانه، کابینت ها، یخچال و اجاق گازتان شروع کنید.

- همیشه قبل از آماده کردن غذاها و کار کردن با میوه ها و سبزیجات، دست هایتان را خوب بشویید.

- سبزیجات و میوه های تازه را جدا از گوشت های پخته شده نگه دارید تا از آلوده شدن آنها جلوگیری شود.

- موقع خرید، میوه ها و سبزیجات سالم و رسیده را انتخاب کنید. از خریدن انواع کثیف، لکه دار و بیش از حد نرم خودداری کنید.

- همیشه درست قبل از زمان مصرف میوه ها و سبزیجات آن ها را بشویید. پوشش طبیعی میوه ها و سبزیجات باعث جذب آب می شود و شستن آنها باعث می شود زودتر فاسد شوند.

- میوه ها و سبزیجات بسته بندی شده را هم حتماً قبل از مصرف شستشو دهید، حتی اگر برچسب روی آن قید کرده باشد که شسته شده اند.

- همه قسمت های میوه ها و سبزیجات را خوب بشویید، حتی اگر قصد خوردن آن قسمت ها را نداشته باشید. مثلاً ممکن است باکتری روی پوست پرتقال یا خیار نشسته باشد. با اینکه این میوه ها پوست کنده می شوند و پوست آن دور ریخته می شود، اما ممکن است باکتری ها به روی چاقو و بعد روی خود میوه سرایت کند.

- میوه ها و سبزیجات را زیر آب روان به آرامی مالیده و شستشو دهید. از هیچ گونه صابون، مایع شوینده، سفیدکننده یا هر ماده شوینده شیمیایی دیگر استفاده نکنید. این مواد شیمیایی پس مانده ای از خود روی میوه ها و سبزیجات بر جای می گذارند.

- اسپری های موجود که مخصوص تمیز کردن سبزیجات هستند هیچ فرقی با شستشو با آب معمولی ندارند، پس پولتان را برای خرید آنها هدر ندهید.

- میوه ها و سبزیجات سفت تر مثل سیب و سیب زمینی را می توانید با برس مخصوص همراه با آب شستشو دهید.

- برگ های بیرونی تر کاهو و کلم را دور بریزید و بقیه برگ ها را به خوبی زیر آب بشویید.

- توت، انگور و بقیه میوه های ریز را ابتدا در آب خیس کرده و بعد با دقت بشویید و بعد بگذارید که در یک آبکش آب آن برود.

یادتان باشد که میوه ها و سبزیجاتی که می خرید ممکن است در مغازه تمیز به نظر برسند اما اینطور نیست، فقط شما نمی توانید باکتری ها و موادشیمیایی روی آن را ببینید. میوه ها و سبزیجات را باید حتماً قبل از مصرف شستشو دهید.



نظرات شما عزیزان:

نام :
آدرس ایمیل:
وب سایت/بلاگ :
متن پیام:
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

 

 

 

عکس شما

آپلود عکس دلخواه:








تاریخ: یک شنبه 29 خرداد 1390برچسب:,
ارسال توسط اصغر (تلاش براي زندگي شاد و سالم)
آخرین مطالب

آرشیو مطالب
پيوند هاي روزانه
امکانات جانبی
ورود اعضا:

نام :
وب :
پیام :
2+2=:
(Refresh)

<-PollName->

<-PollItems->

خبرنامه وب سایت:





آمار وب سایت:  

بازدید امروز : 15
بازدید دیروز : 0
بازدید هفته : 50
بازدید ماه : 197
بازدید کل : 18827
تعداد مطالب : 152
تعداد نظرات : 19
تعداد آنلاین : 1



<-PollName->

<-PollItems->